adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Corio

Corio - Koers tijdens analyse 21,70 op 13-07-2005         

Koersgrafiek Corio

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Corio ligt er goed bij

Ook dit is weer een schitterende grafiek! Wat hier opvalt is dat de stijging al tegen het einde van 2002 begint. Bij de meeste grafieken die zo'n mooie stijging laten zien begon de stijging tegen het eind eerste, begin tweede kwartaal van 2003. Corio liep dus voor de muziek uit.

Koersgrafiek Corio

De hellingshoek van de stijging is toegenomen. Eerst bleef Corio boven de donkergroene trendlijn, dit speelde van eind 2002 tot bijna halverwege 2004. Vanaf dat moment gaat Corio feller stijgen en blijft de koers boven de lichtgroene lijn.

De laatste weken is Corio iets teruggelopen. De negatieve divergentie van de RSI met de koersgrafiek gaf reeds in een eerder stadium een signaal. De RSI zette namelijk niet net als de koers een hogere top neer, maar zelfs een lagere, zie de oranje lijnen.

Koersgrafiek Corio

Op de daggrafiek ligt Corio er ook redelijk goed bij. Het aandeel noteert boven de donkergroene trendlijn en boven de lichtgroene trendlijn. Weliswaar is Corio vanaf het hoogste punt - net boven 48 euro - even iets teruggelopen, maar mag het na zo'n lange stijging? Ik vind van wel. Het heeft de voorkeur als de koers boven de paarse steunlijn weet te blijven, deze lijn ligt op euro 45,30. Dan zou de kans namelijk groot blijven dat de opmars wordt voortgezet. Onder de paarse lijn zou de grafiek licht verzwakken en zou de koers eventueel terug kunnen naar de lichtgroene stijgende steunlijn.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Corio dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.