adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Ordina

Ordina - Koers tijdens analyse 13,10 op 20-10-2005         

Koersgrafiek Ordina

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Puzzlestukjes verzamelen bij Ordina

Eind september begon Ordina een reeks aan signalen te geven, waaruit kon worden afgeleid dat het wel eens afgelopen kon zijn met de (mooie) stijging. Ik zal ze op een rijtje zetten:

Als eerste kwam de negatieve divergentie. Bij de oranje lijn bovenin de grafiek werd er door Ordina een hogere top neergezet, die niet werd bevestigd door de onderliggende RSI.

Als tweede werd een steile trendlijn doorbroken, zie de grijze lijn. Ten derde werden er lagere toppen neergezet en als vierde signaal volgde de doorbraak van de 2 rode steunlijntjes. Ongeveer tegelijkertijd met de doorbraak van de steunlijntjes kwam de doorbraak van de rode steunlijn bij de RSI, zie de rode pijl.

Al met al lijkt Ordina nu op weg naar de oranje lijn. Dat is een heel bijzondere lijn, want deze heeft al dienst gedaan als respectievelijk steun- en weerstandlijn. Nu bestaat dus de kans dat die weer als steunlijn gaat fungeren!

Ondanks de recente verzwakking ligt Ordina er per saldo nog goed bij. Immers, als of de oranje of de groene steunlijn het houdt, dan blijft de trend stijgend.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Ordina dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.