adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Aalberts

Aalberts - Koers tijdens analyse 40,00 op 11-07-2005         

Koersgrafiek Aalberts

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Zal Aalberts naar boven schieten?

Ik heb besloten om door de maandgrafiek gewoon een dikke pijl te zetten, wat een grafiek! Aalberts wil maar 1 kant op en dat is naar boven.

Koersgrafiek Aalberts

Vanaf het dieptepunt in 2003 tot aan het hoogtepunt in 2005 is Aalberts dus gewoon 4 keer over de kop gegaan. Als u bij het selecte groepje zat dat er destijds in is gegaan en er vervolgens als een broedkip op is blijven zitten, dan loopt u nu waarschijnlijk glunderend over straat.

Zolang de donkergroene steunlijn het houdt is er niets aan de hand. Voor een verdere stijging is een vereiste dat de top van 2005 op euro 41,25 sneuvelt en er zijn op moment van schrijven geen overduidelijke tekenen dat dat niet zou kunnen lukken. Mocht euro 41,25 inderdaad sneuvelen, dan mag u 46 als target noteren.

Koersgrafiek Aalberts

De donkergroene lijn is dezelfde als die we al bij de weekgrafiek hebben gezien. Aalberts noteert daarboven, dus niets aan de hand. Het lichtgroene weerstandlijntje is ook opwaarts gesneuveld, perfect. Wat moet Aalberts doen? Welnu, dat zijn 2 dingen:

1. De rode weerstandlijn op euro 41,10 moet opwaarts worden uitgenomen en 2. de rode trendlijn bij de RSI moet opwaarts sneuvelen.

Als dat in het verschiet mag liggen, dan zal waarschijnlijk punt 2 eerst plaatsvinden. Met andere woorden, de RSI zal eerst een uitbraak laten zien, die dan gevolgd zou worden door een uitbraak in de koersgrafiek. Ik schat momenteel de kans dat Aalberts naar boven door zal schieten hoger in dan 65%.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Aalberts dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.