adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?
Laatste wijziging :
14-02-2013
· FinanciŽle Headlines


· Word gratis lid van onze Beursmail.nl!
Win iPad 2!
E-mailadres:
Site Inhoud

Adviezen
Technische Analyse :
Hier worden beleggingsadviezen gegeven over verscheidende fondsen en indices genoteerd aan de Amsterdamse beurs. Dit alles gebeurt aan de hand van technische analyse. Het is mogelijk om een verzoek te mailen voor een bespreking van een fonds dat er nog niet bijstaat.
Grafieken :
Voor alle actuele grafieken van alle fondsen en indices moet je hier zijn. Ze worden om ongeveer 20:00 geupdate en uiterlijk om 23:00.

Beleggingsboeken
Besprekingen :
Binnenkort besprekingen van beleggingsboeken. Als iemand zelf een bespreking wil inleveren dan kan dat, graag zelfs.

Cursussen
Opties :
Hier komt een kleine cursus over opties te staan. Er staat nu al wat, maar het is nog lang niet af.

Technische Analyse :
Hier komt een kleine cursus over technische analyse te staan. Er staat nu al wat, maar het is nog lang niet af.

Diversen
Artikelen :
Voor artikelen op het beleggingsgebied (in de ruimste zin van het woord) moet u hier zijn. Eigen bijdrages zijn zeer gewenst en kunnen gemailed worden.

Indices :
Als je wilt weten welke fondsen er in welke indices zitten, kan je het hier zien. De indices die er nu staan, zijn : de AEX index, de Amsterdam Financials Sector Index, de Amsterdam Informatie Technologie Sector Index, de Midkap index, de Dow Jones Industrial Index, de Dow Jones Transportation Index en de Dow Jones Utility Index.

Koersen
Hier staat een indicesmonitor en realtime koersen. De realtime koersen zijn van Nasdaq aandelen die worden verhandeld via Island. Je kan 1 fonds per keer volgen. Het mooie is dat er op Island 24 uur per dag wordt gehandeld, dus voordat de Nasdaq opent, heb je al een goede indicatie hoe sommige fondsen gaan openen.
Verder zijn er US Realtime koersen. Er wordt dan een nieuwe pagina geopend waarna je naar een site gaat die in samenwerking is met BC Investments. Hierop vindt je nieuws, grafieken, koersstatistieken en het beste : je kan een eigen portefeuille samenstellen waarna je die koersen in realtime op je scherm krijgt (alleen aandelen op de Amerikaanse beurzen). Als laatste zijn er Aandelen Statistieken je berekeningen op aandelen kan loslaten.

Links
Zoek je een internet adres van een financiŽle c.q. beleggingsgerelateerde site, dan kan het best zo zijn dat die hier tussen staat. Heel veel links op categorie gesorteerd. Ook bevat deze pagina de links van bijna alle beurzen ter wereld. Staat er een link niet tussen, e-mail hem dan, dan komt die er zo snel mogelijk in.

Nieuws
FinanciŽle Headlines :
Hier vindt je de headlines van een aantal financiŽle sites.

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.