adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?
Laatste wijziging :
14-02-2013
· FinanciŽle Headlines


· Word gratis lid van onze Beursmail.nl!
Win iPad 2!
E-mailadres:
  Disclaimer

Alhoewel wij de informatie, de grafieken en onze commentaren die u op deze website vindt, zo goed mogelijk proberen weer te geven, is het mogelijk dat bepaalde informatie veranderd of niet meer juist blijkt te zijn. Indien u de informatie op deze website gebruikt voor het kopen of verkopen van aandelen, opties, futures, etc. bent u zelf verantwoordelijk voor uw beslissingen.

Wij geven geen enkele garantie dat de conclusies die wij trekken en de adviezen die wij geven op basis van onze bevindingen, tot winst of verlies zullen leiden.

Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. Dit geldt voor onze adviezen in het verleden, in het heden en in de toekomst.

Behaalde rendementen in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

In het geval dat de schrijver van de analyse een positie in het behandelde fonds heeft, zal dat worden gemeld in het betreffende stuk.

In het geval de schrijver van de analyse werkzaam is bij het fonds waar de analyse over gaat, zal dat worden gemeld in het betreffende stuk.

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.