adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Akzo

Akzo - Koers tijdens analyse 37,26 op 12-11-2005         

Koersgrafiek Akzo

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Akzo staat voor belangrijke test

Akzo bevindt zich in een positieve fase. Per saldo gaat het nog steeds omhoog. Deze komende week zal het aandeel kracht moeten tonen.

Na een correctie naar bijna 25 euro is Akzo flink gaan stijgen. Zolang Akzo boven de donkergroene stijgende trendlijn blijft blijft het er goed uitzien. Ik heb ook alvast een stijgend trendlijntje getekend dat wat feller stijgt. Deze heb ik lichtgroen getekend. Niet al te lang geleden is ook het oranje dalende trendlijntje opwaarts uitgenomen. Dat gaf een impuls naar een nieuwe stijging.

De afgelopen week is Akzo dermate gestegen dat het nu in de buurt komt van de rode weerstandlijn. Deze lijn ligt over de toppen uit oktober en ligt op ongeveer euro 37,50. Persoonlijk zie ik Akzo daar niet zo gemakkelijk doorheen breken, maar ik laat me graag verrassen. Lukt het Akzo wel daar doorheen te komen, dan kunt u nu alvast het koersdoel noteren: euro 40.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Akzo dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.