adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Crucell

Crucell - Koers tijdens analyse 19,83 op 27-06-2005         

Koersgrafiek Crucell

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Crucell sterke stijger

Vanaf 2003 staat er slechts twee keer een pauzepatroontje. Voor de rest gaat Crucell sneller dan een raket omhoog!

Bezitters van het aandeel kunt u op straat zo herkennen: dat zijn diegenen die de hele dag met een "big smile" rondlopen!

Koersgrafiek Crucell

De weekgrafiek ziet er mooi uit. De gele pauzepatroontjes van de maandgrafiek zijn hier in meer detail zichtbaar, zie onder beide rode lijnen. Op het moment dat de lijnen werden gebroken schoort Crucell er weer vandoor. Deze week heeft Crucell een "all-time-high" neergezet, het aandeel tikte euro 20,43 aan!

Koersgrafiek Crucell

Bij de daggrafiek ga ik een paar dingetjes toelichten. Ik wil beginnen bij de groene lijn, of beter, onder de groene lijn. Daar werd de spanning mooi opgebouwd en de ervaring, dus terugkijkend naar het verleden, leert dat de uitbraak daar waarschijnlijk aan de bovenzijde zou komen en dat dat dan ook een mooi aankoopmoment zou zijn.

Het tweede mooie patroontje is het rode wimpeltje in de grafiek. Dit patroontje staat ook als een continuatiepatroon te boek. Inmiddels is Crucell daar ook uitgebroken en heeft de weg naar boven weer ingeslagen.

De grafiek ziet er mooi uit, maar er is helaas wel sprake van een negatieve divergentie. De koersgrafiek zet hogere toppen neer, maar de RSI doet niet mee. Niet in paniek raken, maar wel naar puzzlestukjes gaan zoeken. Denk daarbij aan een doorbraak van de groene trendlijn bij de RSI, een omkeerpatroon in de grafiek of een doorbraak van een steunlijn bij Crucell.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Crucell dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.