adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Fugro

Fugro - Koers tijdens analyse 20,50 op 29-06-2005         

Koersgrafiek Fugro

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Fugro boven stijgend kanaal

Het commentaar bij de maandgrafiek kan kort zijn: Het is een geweldige grafiek. Van groot belang was de opwaartse uitbraak van de weerstand net boven euro 18. Let wel even op, recent is het aandeel gesplitst. Voor elk aandeel heeft u er in de nieuwe situatie 4.

Koersgrafiek Fugro

Op de weekgrafiek gaat het ook voortvarend met Fugro. Het aandeel bevindt zich boven 2 belangrijke steunlijnen, zie de donker- en lichtgroene lijn. In de grafiek zelf lijkt er geen wolkje aan de lucht. Wel wil ik wijzen op de negatieve divergentie die er staat met de RSI. De koersgrafiek zet een hogere top neer, terwijl de RSI niet meedoet. Een (eventueel!) stapje terug zou niet eens zo gek zijn, dan krijgen diegenen die de uitbraak hebben gemist een tweede kans om te kopen! Dat koopmoment zou dan dicht bij beide steunlijnen moeten liggen...

Koersgrafiek Fugro

Op de daggrafiek heb ik met de donkergroene lijnen een stijgend trendkanaal zichtbaar gemaakt. Binnen dat trendkanaal heeft een mooie opwaartse uitbraak van de lichtgroene weerstandlijn plaatsgevonden. Na die uitbraak klopte Fugro op de deur van de weerstandlijn van het trendkanaal en wist die lijn zelfs opwaarts uit te nemen. Daarna hield het aandeel even pas op de plaats en dat heb ik met het gele kadertje aangegeven. De laatste dagen probeert Fugro daar opwaarts uit te breken en dat is op zich een goed teken. Wat me momenteel een beetje dwarszit bij Fugro is dat ook de daggrafiek een negatieve divergentie laat zien, net als de weekgrafiek. Ik heb de divergentie met de 2 oranje lijnen aangegeven.

Onder invloed van de negatieve divergentie zou Fugro terug kunnen vallen in het stijgend trendkanaal en dat heeft op korte termijn niet de voorkeur. Kijkt u op de iets langere termijn, dan zou dat juist weer een mooi aankoopmoment kunnen zijn.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Fugro dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.