adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Heijmans

Heijmans - Koers tijdens analyse 37,70 op 09-11-2005         

Koersgrafiek Heijmans

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Heijmans en trendkanalen

De 2 lichtgroene lijnen vormen het stijgend trendkanaal waarbinnen Heijmans zich een tijd terugvond. Bij de meest linker groene pijl wist Heijmans de trendkanaallijn (de bovenste) uit te nemen. Het is schitterend om te zien hoe dat het aandeel daarna steeds even de trendkanaallijn van de bovenkant benaderde om daarna weer op te veren. Dit wordt het testen genoemd, zie de volgende drie groene pijlen.

Dan, na een dubbele top en negatieve divergentie, wordt de trendkanaallijn toch neerwaarts gebroken en zakt Hijmans naar de stijgende steunlijn. Na nog een oprisping zakt het aandeel door de steunlijn. Dit gebeurt bij de linker rode pijl. De 2 rode pijlen daarna geven weer het testen aan, maar nu van de onderzijde, dus als weerstand. Het lukt Heijmans niet om teug te keren in het stijgend trendkanaal. Er kan nu zelfs al het begin van een dalend trendkanaal worden getekend, zie de rode lijnen.

Het is dus zaak (nog) voorzichtiger met Heijmans te worden. Pas boven 40 tot 41 euro kan er iets makkelijker adem gehaald worden.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Heijmans dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.