adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  KPN

KPN - Koers tijdens analyse 7,82 op 17-10-2005         

Klik hier voor de meest actuele grafiek

KPN doet het goed!

Op de weekgrafiek (hier niet getoond) is te zien dat KPN op de goede weg is. Na de enorme val gedurende de periode 2000-2001 heeft KPN 2 hoogtepunten beleefd. De eerste was in november 2001 met een "high" van euro 7,30 en de tweede was dit jaar in februari met een nieuw high op euro 7,53.

Koersgrafiek KPN

Deze top heb ik op de daggrafiek nog even naar voren gehaald. Overigens, onder de bergparabool staat naar mijn mening een patroon dat veel op een hoofd-schouderformatie lijkt. In ieder geval is het koersdoel van de patroon in mei gehaald.

Na de bodem in mei is KPN aan de opmars begonnen en dat gaat goed. Immers, de top van februari is inmiddels al 2 keer uitgenomen. Al 2 keer is er een nieuwe, hogere top neergezet. Daarnaast beweegt de koers binnen een stijgend trendkanaal, dat ik met de 2 groene lijnen heb aangegeven.

Zolang KPN binnen het trendkanaal blijft is er niets aan de hand en mag u naar boven kijken. De eerste 2 steunen liggen op euro 7,65 en 7,55. De eerste weerstand ligt op euro 7,99. Op dat niveau is KPN recent 2 keer afgeketst.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult KPN dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.