adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Laurus

Laurus - Koers tijdens analyse 2,98 op 28-10-2005         

Koersgrafiek Laurus

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Laurus is gestabiliseerd

Het heeft er een hele tijd dramatisch uitgezien voor Laurus. De daling ging alsmaar verder. Nu terugkijkend lijkt het dieptepunt in mei van dit jaar geweest te zijn.

In mei 2005 noteerde Laurus rond de euro 2,35 en dat was het moment waarop verkopers dachten dat het zo genoeg was geweest. Sindsdien houden kopers en verkopers elkaar in evenwicht, met zelfs een licht positieve ondertoon. Immers, vanaf mei is een licht stijgend trendkanaal te tekenen, zie de donkergroene lijnen. Laurus heeft ook al twee keer een kijkje genomen boven de weerstand op 3 euro, maar kan dat nog niet vasthouden. Laurus sloot vandaag (28 oktober 2005) op euro 2,98.

Binnen het stijgend trendkanaal is met wat fantasie een steiler stijgend trendkanaaltje te tekenen, zie de lichtgroene lijnen. Met name de bovenste van deze twee lijnen heeft niet al te veel waarde, deze moeten zich nog bewijzen. Zie het maar als een verkennende lijn.

De eerste twee steunen liggen op moment van schrijven op 2,92 en 2,80. Als weerstanden wil ik noemen 3 euro (niet zo belangrijk), 3,18 en de top op 3,24, die in oktober twee keer is aangetikt. Ik heb bij dat laatste niveau twee rode pijlen neergezet.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Laurus dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.