adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Nutreco

Nutreco - Koers tijdens analyse 32,33 op 24-10-2005         

Koersgrafiek Nutreco

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Nutreco test steunlijn

Nutreco heeft afgelopen vrijdag (21 okt.) de donkergroene steunlijn opgezocht en zelfs intraday doorbroken en is er net boven gesloten. Vandaag (maandag) weet Nutreco er ietsje afstand van te nemen.

Op 5 oktober tikte Nutreco nog euro 38,04 aan, op 20 oktober werd 31,60 gezien. Nadat Nutreco de symmetrische driehoek (zie de oranje lijnen) aan de onderzijde had verlaten ging het snel zuidwaarts! In slechts zo'n 25% van de gevallen volgt na de symmetrische driehoek een ommekeer en dit was dus een dergelijk geval. Het is mooi om te zien dat een steunlijn getrokken vanaf november langs de bodems van april/ mei nu in oktober zijn werk doet. Ik weet natuurlijk nog niet of de trendlijn het daadwerkelijk en definitief gaat houden, maar voorlopig noteert Nutreco er boven.

Als Nutreco onder de donkergroene steunlijn zou zakken, dan mag er voorzichtig aan een koers van euro 27 gedacht gaan worden.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Nutreco dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.