adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Versatel

Versatel - Koers tijdens analyse 1,89 op 12-07-2005         

Koersgrafiek Versatel

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Versatel richtingloos

De maandgrafiek laat ik u alleen zien voor de geschiedenis van Versatel. Voor het overige heeft deze grafiek weinig waarde. We schieten direct door naar de weekgrafiek.

Koersgrafiek Versatel

Ik heb op de weekgrafiek iets verder ingezoomd om te voorkomen dat de grafiek er hetzelfde als de maandgrafiek uitziet. Ik heb een bandbreedte zichtbaar gemaakt met als ondergrens ongeveer euro 1,30 en als bovengrens euro 2,40. Vanaf de tweede helft van 2003 blijkt Versatel het tussen genoemde niveaus prima naar de zin te hebben. Op dit moment beweegt het aandeel zich nagenoeg in het midden van die range.

Een uitbraak aan de onderzijde kan Versatel weer terug naar ongeveer 20 cent brengen, terwijl een uitbraak aan de bovenzijde het aandeel naar 3,50 kan tillen.

Koersgrafiek Versatel

Op de daggrafiek zijn ook de grenzen 1,30 en 2,40 terug te vinden. Verder ligt er een dalende weerstandlijn op ongeveer euro 2,10 en een stijgende steunlijn rond 1,55. Nog verder ingezoomd is er een steun net onder 1,80 te ontdekken en weerstand net boven 1,90.

Al met al is het aandeel Versatel aardig richtingloos en noodzaken de drie plaatjes niet tot kopen, maar ook niet tot verkopen. Heeft u de aandelen niet, dan is er op moment van schrijven geen reden tot aanschaf, heeft u ze daarentegen wel in portefeuille, dan kunt u blijven zitten. Pas onder euro 1,78 verzwakt de grafiek en is een rit naar euro 1,58 aannemelijk.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Versatel dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.