adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Wegener

Wegener - Koers tijdens analyse 9,90 op 19-10-2005         

Koersgrafiek Wegener

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Wegener blijft hangen na verzwakking

Op de weekgrafiek (niet getoond) kan de koers van het alsmaar stijgende Wegener gevangen worden in een mooie stijgende trend. Ik moet hier eigenlijk de verleden tijd "kon" vermelden, want in augustus is Wegener bij de oranje pijl door de steunlijn van het trendkanaal gevallen. Daarna ging het rap zuidwaarts en pas bij euro 9 (zie de groene pijl) kwamen er weer kopers in de markt.

Ondanks het in augustus ingetreden herstel kijk ik met argusogen naar dit aandeel. Wegener namelijk is wel geklommen, maar het herstel reikte niet verder dan de voormalige steunlijn die nu als weerstandlijn dienst doet. Deze lijn is zelfs 2 keer getest, zie de beide rode pijlen, en daarna leverde Wegener weer in. Op dit moment is de donkergroene stijgende trendlijn een strohalm waar het aandeel zich aan vasthoudt.

De eerste steun ligt op euro 9,88 en de eerste weerstand op euro 10,65. Onder 9 euro zou de grafiek drastisch verslechteren.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Wegener dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.