adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Buhrmann

Buhrmann - Laatste koers 6,86 op 29-04-2005

Koersgrafiek Buhrmann

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Buhrmann in vrije val?

De maandgrafiek van Buhrmann laat eigenlijk iets onvoorstelbaars zien. In 2000 en 2001 wordt vier keer een niveau net boven euro 32 aangetikt. Een kleine twee jaar later, in 2003, tikt Buhrmann euro 2 aan!

Sinds midden 2003 beweegt het aandeel nu zijwaarts, zij het met een licht dalende tendens.

Koersgrafiek Buhrmann

Op de weekgrafiek is zichtbaar dat Buhrmann zelfs boven de euro 34 heeft gestaan in 2000. Met deze grafiek en de manier van weergeven - slotstanden op de maand- en japanese candlesticks op de weekgrafiek - is meer detail te zien.

Verder is ook weer het licht dalende verloop van de koers zichtbaar, zie de rode en groene lijn waarbinnen de koers per saldo iets daalt.

Koersgrafiek Buhrmann

Ook geen misselijke beweging! Van euro 8,52 in februari naar 6,75 eind april. Binnen het zwarte kadertje staat een patroontje dat al iets op een afzwakking wijst. Er worden (ongeveer) gelijke bodems weggezet, maar de toppen zijn stuk voor stuk lager. Gedurende de maand april valt Buhrmann er dan aan de onderzijde uit en als een parachutist in vrije val duikelt Buhrmann de diepte in. Rond euro 6,40 mag er steun worden verwacht. Mocht Buhrmann ook daar doorheen zakken, dan kan het aandeel naar net onder euro 5,80...

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Buhrmann dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.