adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Corus

Corus - Laatste koers 0,72 op 18-04-2005 (om 14:20)

Koersgrafiek Corus

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Corus: oppassen geblazen

Ditmaal ga ik een door Corus zelf vervaardigd blik op Corus werpen. Ook Corus zal ik aan de hand van de maand-, week- en daggrafiek bekijken.

De oranje lijn valt natuurlijk direct op. Eigenlijk wilde ik hem nog dikker tekenen, maar dat laat het software programma niet toe. De grafiek valt onder te verdelen in een periode boven de oranje lijn en onder de oranje lijn. Toevallig heeft Corus net een kijkje boven die lijn genomen, maar uit welingelichte bronnen heb ik vernomen dat dat Corus niet beviel. Daarnaast doet Corus nu pogingen door de rode stijgende steunlijn te vallen. Pas dus op met dit aandeel.

Koersgrafiek Corus

Dunne lijntjes op de weekgrafiek. Een dunne stijgende steunlijn, omdat Corus aan het begin van deze week serieus zijn best doet daar doorheen te vallen. Alle hoop is nog niet vervlogen, want pas op weekslot zou het een duidelijk signaal zijn. Corus heeft dus nog 4 dagen om te herstellen. Ook bij de onderliggende RSI-indicator is het kantje boord. Een neerwaartse doorbraak van de oranje horizontale steunlijn zou het aandeel ook geen goed doen.

Koersgrafiek Corus

Op de daggrafiek geeft de dikke rode dalende weerstandlijn aan dat het al een tijdje niet goed ging met Corus. Vandaag - intraday - zakt Corus door de rode stijgende steunlijn. Hoewel dit (nog) niet op slot is, is het wel degelijk een verzwakking. Daarnaast lijkt de bodem van begin 2005 neerwaarts te worden uitgenomen. Ook de onderliggende RSI-indicator geeft de pijp aan Maarten en zakt door 3 vorige bodems.

Conclusie:
Corus is aan het verzwakken, oppassen met dit aandeel!

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Corus dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
mbronner@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.