adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  OcÚ

OcÚ - Laatste koers 11,48 op 06-05-2005

Koersgrafiek OcÚ

Klik hier voor de meest actuele grafiek

OcÚ test steun

Over de aderlating hoef ik het denk ik niet te hebben, ik zal geen oude wonden openrijten.

Met de dalparabool heb ik een soort Rounding Bottom aangegeven. Als het herstel doorzet en OCE netjes boven de parabool blijft mogen we een verder herstel verwachten. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de koers er boven blijft.

Koersgrafiek Oce

Op de weekgrafiek ziet u twee lijnen die naar elkaar toelopen. De rode is de weerstandlijn, een opwaartse uitbraak zou OCE wat lucht geven. De donkergroene is de stijgende steunlijn vanaf begin 2003. Deze steunlijn wordt momenteel door OCE aan een test onderworpen. U begrijpt, een neerwaartse doorbraak zou geen goed teken zijn. De volgende steun zou daarna rond euro 10,65 liggen.

Koersgrafiek Oce

De lichtgroene stijgende steunlijn wordt overduidelijk aan een test onderworpen. Mocht het in de nabije toekomst een geslaagde test blijken te zijn, dan kan OCE weer naar boven. Dan zou de eerste significante weerstand wel eensopgezocht kunnen gaan worden en die ligt zo rond euro 13,15. Zo ver is het nog niet. Een goede kans voor zo'n opleving zou komen bij een slotstand boven euro 12.

Conclusie:
OCE is zowel op de maand-, week- als daggrafiek belangrijke niveaus aan het testen. Een neerwaarste doorbraak zou het technische plaatje geen goed doen...

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult OcÚ dus zelf moetenvolgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijvenof niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.