adviezen cursussen koersen
BC Investments - gratis beleggers website - technische analyse en meer Contact Site inhoud Disclaimer Gratis mailing
homepage adviezen cursussen koersen artikelen nieuws links
LEDEN GEDEELTE
 Login      
 Wachtwoord     
                                               
Wachtwoord vergeten?

  Randstad

Randstad - Laatste koers 28,05 op 12-05-2005

Koersgrafiek Randstad

Klik hier voor de meest actuele grafiek

Randstad neerwaarts uitgebroken

Er vallen drie (minder positieve) zaken op in de maandgrafiek.

Ten eerste dat de opmars van Randstad lijkt te stoppen net iets boven het 38,2% retracementniveau. Ten tweede de neerwaartse doorbraak van de stijgende steunlijn en ten derde de daling onder de vorige top. Dat laatste heb ik met de oranje lijn aangegeven. Hierbij moet worden vermeld dat de maand nog niet afgelopen is en de koers dus nog kan herstellen.

Koersgrafiek Randstad

Op de weekgrafiek is te zien dat Randstad al is teruggevallen van boven euro 35 naar euro 28. Is toch even 20% wat er wordt ingeleverd. Maar momenteel valt RH ook nog eens even uit het stijgende trendkanaal. De stijgende steunlijn is inmiddels duidelijk neerwaarts uitgenomen. Mocht de daling eventueel doorzetten, dan ligt net onder euro 25 de volgende steun, zie de lichtgroene lijn.

Koersgrafiek Randstad

U zult stellen dat we daar nu niets meer aan hebben, maar hij blijft mooi: de dubbele top bij Randstad op de daggrafiek. Ik heb de patroon rechts bovenin de grafiek lichtgeel gemaakt. Het koersdoel is gehaald en nu hebben we er per saldo niets meer aan. Na die dubbele top is de uitzender door de stijgende steunlijn gezakt en nu komt er een hele leuke lijn aan: de lichtgroene. Deze steunlijn was oorspronkelijk eind 2004 en ook nog een stukje van 2005 een weerstandlijn. Daarna brak (lees barstte) Randstad uit en klom tot bijna euro 36. Een weekje geleden heeft diezelfde lijn al een keertje dienst gedaan als steunlijn en vandaag (12 mei 2005) wordt deze lijn weer getest. Het aandeel is namelijk nagenoeg op die lijn gesloten. Als de lijn de komende periode mocht sneuvelen, dan is het te berekenen koersdoel euro 26.

Deze verwachtingen zijn gebaseerd op de steun- en weerstandlijnen op dit moment. Bij doorbrekingen van die lijnen, wijzigen ook de adviezen. Je zult Randstad dus zelf moeten volgen (incl. steun- en weerstandlijnen) om te zien of bovenstaande adviezen geldig blijven of niet.

Marcel Bronner, CMT
bronner7@xs4all.nl
http://bronner.beursanalyse.info

| terug |

Emailen Email deze analyse naar een kennis/vriend

Webdesign Omnisite Webservices homepage contact pricacy adverteren vacatures
Copyright© 1998-2011 2024 BC Investments. All Rights Reserved.